search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 17:10
MENU CLOSE

Εύβοια: Μετά τις φωτιές του 2021, η κυρία Παναγιώτα είδε το χωριό της να βυθίζεται στη λάσπη

01.10.2023 16:06
kyria_panagiwta_gouvies

Το 2021 κάηκε το σπίτι της και το 2023 βούλιαξε στις λάσπες. Η γυναίκα που έγινε πρωτοσέλιδο στους Times, πριν από δύο χρόνια, όταν οι Γούβες παραδόθηκαν στις φλόγες, τις τελευταίες ημέρες ζει έναν νέο εφιάλτη.

Η κυρία Παναγιώτα και οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού της Β. Εύβοιας ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα καταστροφή. Η κακοκαιρία Elias, η οποία «σφυροκόπησε» και το δικό τους χωρίο, «θάβοντάς» το στη λάσπη.

Το evima δημοσίευσε φωτογραφία της ενώ προσπαθεί να βάλει σε τάξη το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Στο ίδιο χωριό τραβήχτηκε και η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη που επέλεξαν για το οι «Financial Times», η «Daily Telegraph», η «Daily Mail» και οι «Times».

Πρόσφατα ξεχώρισε στο άλμπουμ για τα 50 χρόνια ιστορίας της Ευρώπης που φιλοξένησε ο Guardian.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Καρδίτσα: «Ζητάμε τις ζωές μας πίσω»

Αδιανόητο: Χώρισαν και την εκδικήθηκε ρίχνοντας φόλα στον σκύλο της

Μαριάννα Λάτση: Βραβεύτηκε από την ΠτΔ για την φιλανθρωπική της δράση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 17:10