search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:49
MENU CLOSE

Κώστας Αρζόγλου: «Με κυνήγησαν παπαράτσι όταν με κατηγόρησαν για πιθανό αρχηγό της “17 Νοέμβρη”»

01.10.2023 16:40
arzoglou

Για την καριέρα του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα χρέη που απέκτησε στο θέατρο αλλά και για τους παπαράτσι πουν τον κυνήγησαν μίλησε ο Κώστας Αρτζόγλου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Με κυνήγησαν παπαράτσι όταν με κατηγορούσε για πιθανό αρχηγό της “17 Νοέμβρη” η “Αυριανή”. Είχαν έρθει δημοσιογράφοι και φωτογράφοι 8 το πρωί να με ξυπνήσουν (….). Τρόμαξα από το θράσος των εφημερίδων», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«(….) Ο γιος μου δεν θέλει να με βλέπει πια στο θέατρο γιατί μπούχτισε. Νονά του Παύλου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έκανε πρόβα το “Πιστεύω” για να μην τη δει ο κόσμος να το διαβάζει με γυαλιά», ανέφερε

«Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά γιατί υπάρχουν “κριτήρια followers”»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό του με την επιλογή ηθοποιών που πλαισιώνουν τις σειρές.

«Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά γιατί υπάρχουν “κριτήρια followers”. Έδωσα τα χέρια για ρόλο στην τηλεόραση και στην πόρτα με ρώτησα αν έχω followers. Ήθελα πάρα πολύ τη δουλειά. Εγώ υπάρχω, θα δούμε αν θα υπάρχουν και οι άνθρωποι που μιλάνε για followers. Αυτοί που δεν έχουμε followers δωρίζουμε πολλά στην κοινωνία, αν δεn θέλει να τα πάρει, μη σώσει», επισήμανε και πρόσθεσε: «Όποιος παίζει δεν είναι ηθοποιός, θα μπορούσα εγώ να είμαι πιανίστας ή γιατρός;».

Ο ίδιος αναφέρεται και στα χρέη που «αποκόμισε» από το θέατρο, ενώ μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δημιούργησα τεράστια χρέη με το ‘αεικίνητον’ με επιταγές και δικαστήρια. (…) Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κάθε δικαίωμα να επανακάμψει στο θέατρο. Δε γίνεται εξαιτίας ενός ποινικού αδικήματος του Πέτρου Φιλιππίδη να μην παίζονται οι επαναλήψεις, είναι άδικο για τους άλλους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του»

Βασίλης Καρράς: «Σεβαστείτε τον αγώνα του» – Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί έφυγε ο Νίνο για ένα βράδυ από το «Fame Story»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:49