search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για το ρατσιστικό επεισόδιο στη Μύκονο: «Τους σιχάθηκα» (video)

03.10.2023 12:28
kourkoulou-latsi_0310_1920-1080_new
credit: NDP Photo Agency

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρθηκε εκ νέου στη ρατσιστική συμπεριφορά κατά της φιλιππινέζας νταντά της, Νόρμας, τονίζοντας πως «έστειλαν χίλια συγγνώμη χωρίς, όμως, να αναφερθούν στο γεγονός και ότι ήταν λάθος».

Το ρατσιστικό επεισόδιο έγινε στη Μύκονο, όταν η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, μαζί τον σύζυγό της, το παιδί τους και τη Νόρμα μπήκαν σε μια γκαλερί. Η Νόρμα ακούμπησε απαλά ένα γλυπτό και τότε ένας εκ των ιδιοκτητών απευθύνθηκε στη φιλιππινέζα νταντά «λες και ήταν σκύλος», όπως είχε γράψει στην ανάρτησή της.

«Θα μπορούσα να σκοτώσω άνθρωπο εκείνη την ώρα γιατί όποιος ακουμπήσει αυτή τη γυναίκα, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Μου δημιούργησε μία σιχαμάρα ο τρόπος που μου μίλησε, σαν να μη συνέβη τίποτα. Έφυγα από τη γκαλερί, πολύ θορυβημένη. Έκανα μια ανάρτηση, έγινε viral, έστειλαν χίλια συγγνώμη χωρίς, όμως, να αναφερθούν στο γεγονός και ότι ήταν λάθος», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

«Έχουμε πολλά φάσματα ρατσισμού», ανέφερε παράλληλα, λέγοντας ότι «κάποιοι άνθρωποι στη Μύκονο έχουν ρατσισμό με όποιον δεν είναι πλούσιος».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ληστής χτύπησε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Εργατικό ατύχημα στη Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 51χρονος από πτώση γερανού σε ναυπηγείο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι – Οι δύο δράστες αναζητούνται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:34