Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου με 43 κιλά κάνναβη
Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-Οι ως άνω αναφερθείσες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,
-1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
-1 κινητό τηλέφωνο με 1 κάρτα SIM και
-το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλία: Ακατάλληλο το νερό στο Βόλο – Νέα ενημέρωση του υπουργείου Υγείας
Αρχαία Ολυμπία: Ιερέας βρέθηκε νεκρός – Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας