search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Ποιος ηθοποιός ήταν να υποδυθεί αρχικά τον «Μάνθο Φουστάνο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)

20.10.2023 10:15
koykoyras-foystanos-new

Για τον ρόλο καθόρισε την καριέρα του μίλησε ο Βασίλης Κούκουρας τον οποίο το ευρύ κοινό γνώρισε ως «Μάνθο Φουστάνο» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο ρόλος αρχικά προοριζόταν για τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ωστόσο, εν τέλει η παραγωγή δέχτηκε τους όρους του.

«Στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αυτό το έμαθα κι εγώ όταν το είπε ο ίδιος. Αυτόν τον ρόλο μου τον είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας, εγώ δεν τα είχα βρει τότε με το κανάλι στα οικονομικά. Μέσα σε αυτό το διάστημα φαίνεται πως πήγανε στον Ρένο, δεν ξέρω αν το είχαν προτείνει και σε άλλους ανθρώπους», είπε και πρόσθεσε:

«Γίνανε δεχτοί οι όροι μου. Νομίζω ότι έχει συμβάλει και ο Χάρης Ρώμας σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Θεωρούμαι τυχερός σε αυτό το επάγγελμα και μου έχει δοθεί απλόχερα η τύχη».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του My Style Rocks – «Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν»

Παρίσι: Ματαιώθηκε η απονομή βραβείων του ευρωπαϊκού MTV για λόγους ασφαλείας

Δέσποινα Βανδή: Αποχαιρέτησε τη Νέα Υόρκη – Το βίντεο μέσα από το αεροδρόμιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:51