search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Καίτη Γκρέυ: Ποιος αναλαμβάνει προσωρινά την επιμέλειά της

24.10.2023 22:02
kaiti-gkrei-new (2)

Η υπόθεση με την Καίτη Γκρέυ και την επιμέλειά της, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στις δικαστικές αίθουσες. Ποιος αναλαμβάνει τελικά την επιμέλειά της μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση.

Ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του ενώ παράλληλα και η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη ζητά επίσης να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, τo δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση, ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέι εκδικάστηκε στην Ευελπίδων. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» και γι’ αυτο εκπροσωπήθηκε από τη μητέρα και τον αδελφό της.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε στο ξενοδοχείο της Ηλείας – «Tο καστ πέρασε υπέροχα»

Βίκυ Καγιά: Το «καρφί» για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα»

Μαρίνα Σάττι: Τα παιδικά χρόνια στην Ελλάδα, η άποψή της για την τραπ και πώς πιστεύει ότι θα είναι η Eurovision

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48