search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:15
MENU CLOSE

Kασσελάκης για Ράμμο – υποκλοπές: Δολοφονία χαρακτήρων αξιοπρεπών ανθρώπων στην Ελλάδα

02.11.2023 21:59
kasselakis- rammos 765- new

«Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο», αναφέρει σε δήλωσή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που παραβρέθηκε στο Συνέδριο για τις «Συνταγματικά Κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές» όπου μίλησε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, προσθέτει: «Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας».

«Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση», σημειώνει ακόμη ο κ. Κασσελάκης και επισυνάπτει δήλωση του κ. Ράμμου ο οποίος αναφέρει ότι «ένιωσε πως θίχτηκε η υπόληψη του και η δικαστική του τιμή από την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή οποίος τον κατηγόρησε ότι στο θέμα της διερεύνησης των υποκλοπών ‘είχε την δική του ‘ατζέντα’».

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά – Στην παρέα για λίγο και ο Χάρης Δούκας

«Κόντρα» Βορίδη – Βενιζέλου για τις υποκλοπές: Το 41%, τα… εξαντλημένα επιχειρήματα και η Δικαιοσύνη

Δημοσκόπηση MRB: Απαισιοδοξία και δυσαρέσκεια για κυβέρνηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να δίνει μάχη με το ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:14