search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Γερμανού για Κονδυλάτο: «Δεν θα μου στερήσω το δικαίωμα να φορέσω crop top, εάν μου αρέσει, κι ας έχω λιπάκι»

04.11.2023 17:20
kondylatos_germanou

Απάντηση στα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για το ντύσιμο και τα περιττά κιλά έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Μετά την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος, η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Το θέμα δεν είναι σε αυτή τη ζωή το τι ρωτάς κάποιον αλλά το πώς το απαντάει; Ή μήπως τελικά το θέμα είναι, παιδιά μου, τι συνεχίζουμε να ρωτάμε τους ανθρώπους; Γιατί εγώ πια έχω βαρεθεί πολύ πια τις ερωτήσεις που γίνονται».

«Το θλιβερό για μένα είναι αυτό που είπε η Σοφία Βογιατζάκη, που δείχνει ότι το γεγονός αυτό έχει περαστεί στις γυναίκες, ότι έχουν δίκιο οι Περικλήδες Κονδυλάτοι και αυτό απαγορεύεται», σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τίποτα δεν απαγορεύεται. Όλα επιτρέπονται αρκεί να σε κάνουν να νιώθεις καλά, εμένα και το σώμα μου. Δεν θα στερήσω στον Περικλή Κονδυλάτο να έχει τη γνώμη του, αν εκείνος πιστεύει ότι μόνο οι αδύνατες γυναίκες δικαιούνται να φορούν crop top και παντελόνι έξω», απάντησε η Ναταλία Γερμανού παίρνοντας θέση.

«Από την άλλη, δεν θα στερήσω κι από μένα το δικαίωμα να φορέσω crop top εάν μου αρέσει κι ας έχω λιπάκι», ξεκαθάρισε, κλείνοντας τη συζήτηση.

Διαβάστε επίσης:

Σίλια Κριθαριώτη: Αποστομωτική απάντηση σε… φαρμακερό σχόλιο για την εμφάνιση Δέσποινας Βανδή

Απάντηση Μικρούτσικου σε Light: «Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς»

«Απασφάλισε» ο Μυτακίδης των «Αctive Member»: «Οι έντεχνοι θυμίζουν φασίστες και ας φαίνονται προοδευτικοί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:01