search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:32
MENU CLOSE

Απάντηση Μικρούτσικου σε Light: «Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς»

04.11.2023 15:53
mikroutsikos_light

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light.

Ο τράπερ, ο οποίος προκάλεσε την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου -όταν δήλωσε πως δεν πρέπει να ανακούγονται τραγούδια παλαιότερης εποχής σε μοντέρνα talent show, όπως το Fame Story- μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου ανέφερε πως γκούγκλαρε τον όνομα του παρουσιαστή για να μάθει ποιος είναι.

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο. Βγήκε και με είπε με χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου, με είπε μηδενικό, άγαρμπο, άμπαλο, άχρηστο και δε ξέρω κι εγώ τι. Μπήκα και τον googlαρα να δω για ποιο λόγο τα λέει αυτά. Είδα ότι οκ, είναι ένας στιχουργός, συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική σκηνή… Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος. Οπότε ξανά googlαρα και είδα ποιος είναι ο κύριος. Αν ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε ένα επίπεδο, ήταν αναγωρισμένος κα πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα, ο κύριος Ανδρέας δε ξέρω ποιο επίπεδο έχει», δήλωσε ο τράπερ.

»Απ’ ότι διάβασα, ριάλιτι κάνει 40-50 χρόνια. Αν αυτό είναι το επίπεδό του, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του… Δεν έχω κάτι με τη ντερμεντέρισσα, ή τη Μαρινέλλα ή οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι, για ένα παιδί που θα γίνει τραγουδιστής το 2024, δε θεωρώ πολύ χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει καλά παλιά τραγούδια… Μου φαίνεται παράταιρο να κρίνουμε πόσο καλά τραγουδάει ένα παιδί νέο ένα τραγούδι 80ετίας», διευκρίνισε -μεταξύ άλλων- ο Ligth.

«Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light»

Οι δηλώσεις του Light προκλάλεσαν την παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια σε αυτήν την κόντρα.

«Δεν θα αντιπαρατεθώ με τον Light. Δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο. Είναι σαν να είμαστε δύο ξένοι. Αν εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, τότε αυτός χρησιμοποιεί σιδερογροθιές», επισήμανε στην εκπομπή του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

»Χαρακτήρισε τον αδελφό μου στιχουργό, πιάσε το αυγό και κουρευτώ. Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light. Λέει τερατολογίες, έχει ένα ρατσισμό απέναντι σε έργα τέχνης. Μπορεί να καταργήσει από τον Μπαχ μέχρι τους Κατσιμιχαίους επειδή έχει περάσει μία 20ετια», πρόσθεσε.

«Για τον Light ο ελληνικός πολιτισμός είναι τρεις μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο και νομιμοποιείται από τη θέση του. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο αλλά από την τραπ. Η μητέρα μου, μου έλεγε: “Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

«Απασφάλισε» ο Μυτακίδης των «Αctive Member»: «Οι έντεχνοι θυμίζουν φασίστες και ας φαίνονται προοδευτικοί»

Σπύρος Μπιμπίλας: Δημόσια καταγγελία για σήριαλ που πληρώνει νέους ηθοποιούς με φαγητό και μεταφορικά

Μακαλιάς σε Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε ξέρω τι εκπομπή κάνουμε αλλά δε θα ήθελα έξω από τα θέατρα να ρωτάμε άσχετα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:26