search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:52
MENU CLOSE

Νέα σταδιοδρομία για την Καϊλή μετά τη δικαστική περιπέτεια

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2306
2/11/2023
04.11.2023 17:48
kaili-new

Έντονη είναι η παρουσία της Εύας Καϊλή στα social media, και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού οι εξελίξεις στην υπόθεση Qatargate είναι ραγδαίες, το σκάνδαλο αλλάζει μορφή σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε την πρώτη περίοδο και προκαλεί εντύπωση το ότι υπάρχουν παραιτήσεις δικαστών και μεταθέσεις.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα έβλεπαν την ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτή να προσανατολίζεται σε άλλη σταδιοδρομία. Σύμφωνα με αυτά η Καϊλή, όταν ξεμπερδέψει με τα δικαστικά, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δημιουργήσει εταιρεία επικοινωνίας ή να γυρίσει στην τηλεόραση.

Οι δικές μας πληροφορίες όμως από τις Βρυξέλλες θέλουν την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να μην σχεδιάζει να φύγει τόσο σύντομα από την πολιτική. Η ίδια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – όταν τελειώσει με την υπόθεση – θα συνεχίσει στην πολιτική. Τώρα, από ποιο μετερίζι, αυτό είναι άγνωστο.

Πάντως η Καϊλή πάντα ήταν της άποψης ότι το «τέλος» στην πολιτική το δίνει ο κόσμος και κανένας άλλος. Με τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κεντροαριστερά έχει και αυτό το ενδιαφέρον του.

Διαβάστε επίσης:

Το ΥouΤube κατέβασε βίντεο του Omar Barghouti και του ΜέΡΑ25

Δημοσκοπική αισιοδοξία, αλλά και ανασφάλεια στη ΝΔ

Οι αλήθειες των δημοσκοπήσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:50