search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Το ΥouΤube κατέβασε βίντεο του Omar Barghouti και του ΜέΡΑ25

04.11.2023 17:41
mera25

Το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Παλαιστίνιου ακτιβιστή και διανοούμενου, Omar Barghouti, που μεταδόθηκε στην προσυνεδριακή εκδήλωση του ΜέΡΑ25 λογόκρινε το YouTube.

Το μήνυμα του συνιδρυτή του κινήματος BDS, μαζί με λίγα εισαγωγικά λόγια του Γιάνη Βαρουφάκη, μπλοκαρίστηκε από την πολυεθνική πλατφόρμα όταν ανέβηκε στο ΥouTube από την ομάδα επικοινωνίας του ΜέΡΑ25 ώστε να γίνει γνωστό σε ευρύτερο κοινό.

Η πλατφόρμα έκρινε πως το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί… «παραπληροφόρηση» και το κατέβασε, στέλνοντας μάλιστα και σχετική ειδοποίηση.

«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τον ζόφο και τη λογοκρισία που επιβάλλεται με όλους τους τρόπους και με όλα τα Μέσα για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Αυτό ακριβώς επισημαίνει στο βίντεο ο Omar Barghouti», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Ότι παρά το όργιο προπαγάνδας οι λαοί στέκονται δίπλα στην Παλαιστίνη με μαζικές διαδηλώσεις παντού στον κόσμο όπου χιλιάδες άνθρωποι καταγγέλλουν τη γενοκτονία και την εθνοκάθαρση που πραγματοποιεί το Ισραήλ. Ο ίδιος αναφέρεται στη στάση αρκετών κυβερνήσεων που καταδίκασαν τις πρακτικές του Ισραήλ εις βάρους 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων, που μετρούν ήδη πάνω από 3.000 σκοτωμένα παιδιά σε τρεις εβδομάδες. Δηλώνει πως ποτέ η βία δεν ξεκίνησε από τους καταπιεσμένους και  ζητά από όλους μας να ασκήσουμε πίεση στις κυβερνήσεις, στα σωματεία, στα συνδικάτα και στις γειτονιές μας για να γίνει γνωστό το δράμα των Παλαιστινίων και να καταδικαστεί η δολοφονική πολιτική του Ισραήλ. Αυτά είναι που θεώρησε “παραπληροφόρηση” το YouTube και κατέβασε το συγκεκριμένο βίντεο», επισημαίνει.

«Στο ΜέΡΑ25 και στο DiEM25 είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στον ίδιο κύκλο ανθρώπων με τον Omar Barghouti και το κίνημα BDS. Με τα εκατομμύρια των πολιτών σε όλο τον πλανήτη που σπάνε τη σιωπή και τάσσονται με το δίκιο και με την Ειρήνη. Και αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να τους σταματήσει καμία πολυεθνική  πλατφόρμα…», καταλήγει στην ανακοίνωσή του, γνωστοποιώντας πως το βίντεο αναρτήθηκε σε ανεξάρτητο server και είναι διαθέσιμο εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκοπική αισιοδοξία, αλλά και ανασφάλεια στη ΝΔ

Οι αλήθειες των δημοσκοπήσεων

Στην τελική ευθεία ο γραμματέας της Ν.Δ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59