search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:40
MENU CLOSE

Τα πηγαδάκια για τη Μαριέττα και ο… δρομέας Άδωνις

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2307
09/11/2023
12.11.2023 06:58
adonis-new

Πολλά και ενδιαφέροντα «πηγαδάκια» σχηματίστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής την περασμένη Δευτέρα, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τη Μαριέττα Γιαννάκου. Ένα από αυτά, που μας προκάλεσε αρκετό ενδιαφέρον, ήταν αυτό του Γιώργου Κουμουτσάκου με τον Γιώργο Αλογοσκούφη, τους οποίους είδαμε να συζητούν σε τραπεζάκι έξω από την αίθουσα, πριν αρχίσει η εκδήλωση.

Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συζήτησης, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν και οι δύο χαλαροί και ότι ο πάλαι ποτέ «τσάρος της οικονομίας» έδειξε ότι δεν του λείπει η ενεργός ανάμειξη στην πολιτική. Άλλωστε, εδώ και κάμποσα χρόνια, ο Αλογοσκούφης έχει επιστρέψει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, όπου και διδάσκει στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε και μια απουσία από την εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έχαιρε σεβασμού και αγάπης από όλες τις… συνιστώσες της Ν.Δ. Η απουσία ήταν του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος, όμως, όπως μαθαίνουμε, είχε ανειλημμένες ακαδημαϊκές υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να αναβάλει.

Από την άλλη, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νυν υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης κατόρθωσε να παρευρεθεί και στην εκδήλωση προς τιμή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αλλά και στην εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου, αν και έφθασε στο Μέγαρο Μουσικής με κάποια καθυστέρηση. Πάντως, τελικά ήταν εκεί.

Διαβάστε επίσης:

«Νταλαούρα» για «Ομπρέλα»: Τα «βαλτά σκυλιά» που αλίχταγαν από τη γαλαρία

Ακρίτα: Πήρε θέση για την κρίσιμη συνεδρίαση – Οι στίχοι του Μ. Αναγνωστάκη και το… check in

Η τουρκάλα «λύκαινα», το Παλαιστινιακό και ο ελληνικός… εμφύλιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42