Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση του Λυκούργου να χωρίσει, σοκάρει τη Χάιδω (Video)
Με ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει σήμερα το βράδυ η «Γη της Ελιάς» με τη σειρά να διατηρεί τα υψηλά ποσοστά της στην prime time του MEGA.
Ο Κουράκος εκνευρίζεται καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται ψευδής, αγνοώντας φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα.
Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα, ενώ ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει.
Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα, ενώ ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη.
Διαβάστε επίσης:
«June»: Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική Τζουν Κάρτερ Κας στην Paramount+