search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στον ΙΦΕΤ η Ελευθερία Τοκατλίδη

14.11.2023 15:27
tokatlidou_1411_1460-820_2_new

Με κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Οικονομικών Κώστα Χατζηδάκη ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Προσωρινή πρόεδρος παραμένει η Νάντια Παπακώστα ενώ νέα προσωρινή Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΙΦΕΤ είναι η Ελευθερία Τοκατλίδη, μετά τη λήξη της θητείας του Ιωάννη Σωτηρίου. Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ Αλέξανδρος Σοφάκης, Βασίλειος Δεδεγκίκας, Μιλτιάδης Καράμπελας και Ιωάννης Τσατάνης.

Η κ. Τοκατλίδη είναι δικηγόρος και προσωπική επιλογή του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η θητεία της στο ΙΦΕΤ ξεκίνησε από χθες με τη δημοσίευση του ΦΕΚ και διαρκεί για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι μήνες.

Η Ελευθερία Τοκαλτίδη ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, στον Δυτικό Τομέα Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά δεν εξελέγη.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της στο Χαϊδάρι και δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής της τα τελευταία 20 χρόνια. Από το 2006 εκλέγεται συνεχώς ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και Ειδικότητα στον Προγραμματισμό και Ανάπτυξη.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Από τον Ιούνιο του 2013 έως και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παίδων.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Οι 4 στόχοι μας για την ενίσχυση και αναβάθμιση του ΕΟΦ»

Αγαπηδάκη από Δουβλίνο: «Πρέπει να επεκταθεί το δίκτυο Τηλεϊατρικής για να καλύψουμε τα νησιά μας και τις ορεινές περιοχές»

Σακχαρώδης διαβήτης: Από το 1986 μέχρι σήμερα – Μιλάει στο topontiki.gr o πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09