Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση δεξαμενών, μηχανισμών παραγωγής και εκατοντάδων λίτρων τσικουδιάς, στον νομό Ηρακλείου Κρήτης, προχώρησαν με μια συντονισμένη επιχείρηση 48 ωρών, οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ.
Συγκεκριμένα, στις Μοίρες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
Οι τελωνειακοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο της εγκατάστασης.
Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ξεπερνούν τα 64.000 ευρώ.
Στο Γάζι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
Συνελήφθη ο αδελφός του εμπλεκόμενου, ο οποίος εντοπίστηκε -την ώρα του ελέγχου- να καταστρέφει ποσότητα τσικουδιάς του διήμερου αποσταγματοποιού κατά την διάρκεια του ελέγχου στην ανωτέρω αποθήκη, δεδομένου ότι τα λαθραία ποτά φυλάσσονταν εν γνώση του, σε κοινόχρηστο χώρο (εξωτερική πίσω αυλή) και θεωρείται συνεργός στη λαθρεμπορία.
Ο κάτοχος του άμβυκα διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.
Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι προσεγγίζουν τα 195.000 ευρώ.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου διέταξε να εκτελεστεί η διαδικασία του αυτόφωρου για τον ανωτέρω συλληφθέντα που θα απολογηθεί στις 15/11/2023.
Διαβάστε επίσης:
Βοιωτία: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου
Χάρης Δούκας: «Θέλω να εγκαινιάσω στον Βοτανικό ένα γήπεδο στολίδι για τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.