search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Στον ΣΚΑΪ πρωί-πρωί ο Μητσοτάκης

15.11.2023 20:55
mitsotakis-skai-new

Συνεχίζοντας τον κύκλο των συνεντεύξεών του στα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει στις 8 το πρωί της Πέμπτης στον ρ/σ ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι στις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, οπότε δεν αποκλείεται να αναφέρθεί και στα ζητήματα που έχει εγείρει η νεά δημοτική αρχή και που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στην κυβέρνηση.

Από εκεί και πέρα, η συνέντευξη αναμένεται να είναι εφ’ όλης της ύλης, με έμφαση στο ζήτημα της ακρίβειας, αλλά και σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη χώρα, από τη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή, μέχρι την επικείμενη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Κλειδώνει τον Δεκέμβριο το εκλογικό σύστημα

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν άλλα 52 στελέχη – «Το κόμμα διόγκωσε το έλλειμμα αξιοπιστίας του»

Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική σκηνή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32