Παρέμβαση Κασσελάκη για ακρίβεια: Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών - Η μείωση τιμών δεν γίνεται με παρεμβάσεις στο μάρκετινγκ
Στο «φλέγον» ζήτημα της ακρίβειας αναφέρθηκε σήμερα, Πέμπτη (16/11) ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν “εξαρτημένοι” από τον μισθό τους», σημειώνει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν “εξαρτημένοι” από τον μισθό τους».
Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι.
Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών.
Αντί γι’ αυτό τι κάνει;
Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν…— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 16, 2023
Διαβάστε επίσης:
Κίνηση: Μπαίνουν 700 κάμερες στην Αθήνα