search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Από Δευτέρα και… με δόσεις τα πολιτικά σχέδια του Λοβέρδου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2308
16/11/2023
19.11.2023 08:12
andreas_loverdos_new

Την εκδήλωση της Δευτέρας ετοιμάζει βήμα – βήμα ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην οποία θα ανακοινώσει και την επιστροφή του στην πολιτική. Ο Λοβέρδος, όπως είχε προαναγγείλει στον σταθμό One τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών του στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Όπως είχε αναφέρει, η συγκέντρωση αυτή θα είναι μια συγκέντρωση θέσεων και τα επόμενα βήματα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε πώς μπορεί να γίνει αυτή η επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, απάντησε σιβυλλικά ότι υπάρχει και μια λύση που του εισηγούνται πολιτικοί του φίλοι και είναι η συνεργασία με κάποιον πολιτικό χώρο που όμως να προϋποθέτει τη δημιουργία δικού του χώρου πριν – μιας κίνησης. «Το πλαίσιο των πολιτικών θέσεων θα δοθεί τη Δευτέρα. Το αν η παρουσία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή θα είναι πρωταγωνιστική ή συμπρωταγωνιστική θα κριθεί από τον κόσμο» («Παραπολιτικά»).

Πάντως το ερώτημα που γεννάται είναι αν ο Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές ή θα περιμένει την υπουργοποίησή του σε κάποιον επόμενο ανασχηματισμό. Δεν πρέπει να αποκλείεται και η αυτόνομη πορεία μέσω σχηματισμού. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτό που υπογραμμίζει ο Λοβέρδος είναι πως «όποιος υποτιμά τον οποιονδήποτε μπορεί να τον βρει μπροστά του».

Διαβάστε επίσης:

Μπάχαλο η αντιπολίτευση για το θέμα των Τεμπών

Κασσελάκης για «ΕΥΠοκλοπές»: «Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

MasterChef ο Μητσοτάκης – Μαγείρεψε με τον Πάνο Ιωαννίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:20