search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Σαββάτου: Πρώτες στους πίνακες της Nielsen οι «Οικογενειακές Ιστορίες» – Ποιος κέρδισε στην prime time;

26.11.2023 17:15
tile8easi

Πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης της πολύ πρωινής ζώνης του Σαββάτου με 22,1% στο γενικό σύνολο βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς, με τις Οικογενειακές Ιστορίες, ωστόσο, να του «κλέβουν» την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση πήρε διπλή πρωτιά με 18,4% σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό, αφήνοντας δεύτερη τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ η Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται αποδείχτηκαν απόλυτοι κυρίαρχοι της μεσημεριανής ζώνης κατακτώντας την πρώτη θέση σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό.

Οι πρωτιές του Alpha συνεχίστηκαν και στην prime time με τους Φόνους στο καμπαναριό να φτάνουν το 16% στο δυναμικό κοινό και στο 15,4% στο γενικό σύνολο και το Akis’ Food Tour δεύτερο με 13,7% στο δυναμικό κοινό και 14,8% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου κατά Λιάγκα: «Λυπάμαι»

Χαριτάτος: «Ο δάσκαλος μου έριχνε απίστευτο ξύλο επειδή ήταν διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων από τον πατέρα μου»(Video)

Αντώνης Σρόιτερ: «Κάποτε υπήρχε και σωματική βία στον χώρο των media – Έφευγαν τασάκια και καρέκλες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:06