search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:35
MENU CLOSE

Αντώνης Σρόιτερ: «Κάποτε υπήρχε και σωματική βία στον χώρο των media – Έφευγαν τασάκια και καρέκλες»

26.11.2023 11:48
sroiter

Για τη σωματική και την ψυχολογική βία που υπάρχει σε όλους τους εργασιακούς χώρους μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή «I Love ΣουΚου».

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha -ο οποίος συμμετείχε το Σάββατο σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της έμφυλης βίας– ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποτε υπήρχε και σωματική βία στον χώρο των media. Έφευγαν κάτι τασάκια, έφευγαν και κάτι καρέκλες στον χώρο των media αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα».

«Ξέρω γυναίκες που έχουν δεχτεί βία από τους συντρόφους τους, ξέρω και άντρες που έχουν δεχτεί βία από τις συντρόφους τους και μην το αφήνουμε απ’ έξω αυτό. Δεν είναι ταμπού. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει εργασιακός χώρος που δεν υπάρχει παρενόχληση ή πίεση. Είτε είναι δημοσιογραφία, είτε το εμπόριο, είτε η δικηγορία. Μακάρι να ανοίξουν τα στόματα παντού», επισήμανε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

«Η Γη της Ελιάς»: Η απιστία και η ανακοίνωση εγκυμοσύνης – Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα στον «αέρα» του «Χαμογέλα και Πάλι» και η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:34