search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα στον «αέρα» του «Χαμογέλα και Πάλι» και η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

25.11.2023 11:58
xristidou_skorda_melas

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως κανείς από τους συναδέλφους της δεν έχει μπει στον κόπο να την καλέσει στο τηλέφωνο για να μάθει την αλήθεια.

Ακούγοντας το παράπονό της, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», Γρηγόρης Μελλάς, αποφάσισε να την καλέσει στο τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στον «αέρα» η εκπομπή. Η Φαίη Σκορδά σήκωσε το τηλέφωνο και καλημέρισε τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για να λάβει μέρος σε εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

«Με έχεις στον αέρα, αλήθεια;», ρώτησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ενώ στο διπλανό «παράθυρο», η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούσε να κρυφτεί από ντροπή, «ζητώντας της χίλια συγγνώμη».

«Έχω μια απορία. Έχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν με κάποιο κανάλι;», τη ρώτησε ο Γρηγόρης Μελλάς.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα, σκέφτομαι πράγματα για το δικό μου μέλλον για του χρόνου. Θεωρώ ότι είναι νωρίς να μιλήσω τώρα, για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω. Προτεραιότητα έχει πάντα το κανάλι στο οποίο βρισκόμαστε», του απάντησε η παρουσιάστρια.

«Άσ’ την κοπέλα. Φαίη μου σε αγαπάμε πολύ όπου και να είσαι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γρηγόρη Μελλά να συνεχίζει ακάθεκτος τις ερωτήσεις για το αν προτίθεται να αλλάξει ζώνη και να αναλάβει κάποια βραδινή εκπομπή.

«Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Προτεραιότητά μου είναι το καθημερινό το πρωινό, είναι μέσα στην καρδιά μου. Μου άρεσε και η εμπειρία στο βραδινό, ακόμα και το My Style Rocks. Σίγουρα θέλω ένα καθημερινό, όπως πάντα, τώρα αν προκύψει κάτι άλλο…», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Χίλια συγγνώμη, Φαίη χίλια συγγνώμη… Σε αγαπάμε πολύ, όπου και να είσαι», επανέλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι διπλές πρωτιές και η μάχη της prime time

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Πρώτη η «Γη της ελιάς» σε τηλεθέαση την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48