search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:42
MENU CLOSE

«Φόνοι στο καμπαναριό» και «Η γη της ελιάς» τα καλύτερα του Σαββαροκύριακου

20.11.2023 19:21
pixabay


Η αστυνομική κωμική περιπέτεια «Φόνοι στο καμπαναριό» αποτέλεσε τη πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το Σάββατο. Δεύτερη ήταν η μαγειρική εκπομπή «Akis Food tour 2».

Φαίνεται ότι από την απόδοση των δύο προτάσεων του Alpha ότι εκείνοι που επέλεξαν την ταξιδιωτικού χαρακτήρα εκπομπή με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη, παρέμειναν στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και προστέθηκαν άλλοι 10.000 τηλεθεατές με αφορμή την σειρά στην οποια πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ρένια Λουιζίδου.

Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Στις άλλες θέσεις με εξαίρεση την κλασική ηθογραφική κωμωδία «Ο Θόδωρος και το δίκαννο» και την επίσης μαγειρική εκπομπή «Kitchen lab» κι αυτή του Πετρετζίκη στον Apha, κυριάρχησαν τα δελτία ειδήσεων.

Την Κυριακή- αναμενο ήταν- σαν μαγνήτης τηλεθέασης λειτούργησε το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» το οποιο με 0,1% τηλεθέαση παραπάνω από εκείνη που είχε καταφέρει η σειρά του Alpha την Παρασκευή κατάφερε νέο ρεκόρ.

Δεύτερο σε προτιμήσεις, αλλά με διαφορά δυναμικότητας, το σόου «The secret song» και τρίτη επιλογή το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Άλλα δύο τηλεπαιχνίδια κατέλαβαν θέσεις στο Top 10 της ημέρας, ενώ τρεις θέσεις καταλήφθηκαν από δελτία ειδήσεων. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισαν επίσης η σειρά «Το ναυάγιο» και «Μη αρχίζεις τη μουρμούρα».

Διαβάστε επίσης:

Στον «αστερισμό» του Alpha η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Τηλεθέαση: Νέο υψηλό ρεκόρ από τη «Γη της ελιάς»- Ρεκόρ και για τη σειρά «Έρωτας φυγάς»

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Mega και την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44