search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:35
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Νέο υψηλό ρεκόρ από τη «Γη της ελιάς»- Ρεκόρ και για τη σειρά «Έρωτας φυγάς»

20.11.2023 17:18
H_GH_THS_ELIAS

Με τηλεθέαση 11,5% η «Γη της ελιάς» την περασμένη Παρασκευή ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ισοφαρίζοντας το «ατομικό» ρεκόρ απόδοσής της, το οποίο είχε καταφέρει την προηγούμενη Κυριακή (12/11).

Την ίδια ημέρα εκτάκτως δεν μεταδόθηκε το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» διότι ο Alpha κάλυψε με απευθείας μετάδοση το ποδοσφαιρικό ματς Ελλάδας- Νέας Ζηλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024 ο οποίος διήρκεσε έως περίπου τα 21.15. Στη συνέχεια επέλεξε να μεταδώσει επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» και την ταινία animation «Ο βασιλιάς των λιονταριών», αν και ήταν ημέρα προβολής επεισοδίου της κωμωδίας «Φόνοι στο καμπαναριό». Με αυτά και με εκείνα η σειρά «Έρωτας φυγάς» κατάφερε νέο υψηλό στην απόδοσή της και αναδείχθηκε δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση στον ανταγωνισμό του prime time το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» βρέθηκε στην τρίτη θέση του ημερήσιου Top 10.

Με βάση τις επιλογές στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης του πίνακα της Nielsen φάνηκε αλλαγή στις συνήθειες των τηλεθεατών την συγκεκριμένη ημέρα. Κυριάρχησαν τα τηλεπαιχνίδια σε επίπεδο τυπολογίας προγράμματος. Οι μισές θέσεις της δεκάδας καταλήφθηκαν από αυτά. Οι τηλεθεατές πριμοδότησαν με την «ψήφο» τους και τα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Cash or trash», «5×5» και «The chase».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Mega και την Παρασκευή

Οι ιστοσελίδες που κατέγραψαν ρεκόρ επισκεψιμότητας λόγω του πολέμου στη Γάζα

Παπανώτας για Κορομηλά: «Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:31