search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:01
MENU CLOSE

«Ψηλώνει» η τηλεθέαση για τη «Γη της ελιάς»- Πρώτη σε προτιμήσεις και την Πέμπτη

17.11.2023 19:05
h_gh_ths_elias

Η πλοκή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς «Η γη της ελιάς» ώθησε τον δείκτη τηλεθέασης της Nielsen κατά μισή ποσοστιαία μονάδα πιο πάνω από εκείνη που είχε σταθεί την Τετάρτη. Το επεισόδιο της Πέμπτης το είδαν 44.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνους που το επέλεξαν το προηγούμενο βράδυ.

Κέρδισε πόντους στο μεταξύ και ο «Σασμός» ο οποίος πρόσθεσε 45.000 τηλεθεατές από το ένα επεισόδιο στο άλλο.

Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων σε προτιμήσεις σειρών διατηρήθηκε σχεδόν αναλλοίωτη (πήγε στο 1,3% χθες, από 1,4@ που ήταν προχθές).

Στην τρίτη θέση του ημερήσιου Top 10 πλασαρίστηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και προκρίθηκε με διαφορά «ανάσας» υποχεωνόντας τη σειρά «Έρωτας φυγάς» να διακριθεί στην τέταρτη βαθμίδα.

Ο «Τροχός της τύχης» έφθασε να είναι πέμπτη επιλογή των τηλεθεατών και η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» βελτίωσε την απόδοση της σε τέτοιο βαθμό ώστε έφθασε να είναι έκτη προτίμηση από ένατη που ήταν την Τετάρτη.

Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω ανέβηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», στην όγδοη θέση διακρίθηκε το τηλεπαιχνίδι «The chase», ενώ το τηλεπαιχνίδι «5χ5» εμφάνισε τάση εδραίωσης στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης καθώς εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα.

Τέλος, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega επέλεξαν οι περισσότεροι για την ενημέρωση τους από κάθε άλλο πρόγραμμα της ίδιας τυπολογίας και του ευρύτερου ενημερωτικού τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Στο «τσακ» κέρδισε τη «μάχη» για την τηλεθέαση το Mega την Πέμπτη

«Μεγάλη εικόνα»: Όταν η τηλεόραση θυμίζει ότι «Το Πολυτεχνείο Ζει» (Videos)

«Ενώπιος-Ενωπίω»: Γυναίκες άνω των 55 ετών κυρίως παρακολούθησαν τη συνέντευξη Κασσελάκη – Προσέλκυσε την προσοχή και εφήβων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:00