search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Στον «αστερισμό» του Alpha η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

20.11.2023 19:00
Alpha-new

Με ανεβασμένη την απόδοση του ο Alpha επικράτησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το διήμερο που μας πέρασε. «Κορυφαίες» στη Σαββατιάτικη απόδοση του σταθμού η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση» και το επεισόδιο της αστυνομικής κωμικής περιπέτειας «Φόνοι στο καμπαναριό».

Για το Mega το οποίο απέσπασε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο της ημέρας την διαφορά έκαναν κυρίως οι προτάσεις στην πρωινή ζώνη προγραμμάτων. Ρόλο έπαιξε και η σταθερή απόδοση των άλλων εκπομπών στην μεταμεσημεριανή και απογευματινή ζώνη τηλεθέασης σε σύγκριση με την ίδια μέρα της περασμένης εβδομάδας.

Σκάι, Star, ΑΝΤ1 υποχώρησαν σε μονοψήφια μερίδια, ενώ σχεδόν αμετάβλητη ήταν η εικόνα για τα Open, ΕΡΤ1, Μακεδονία TV.

Την Κυριακή λίγο έλειψε o δείκτης της Nielsen να πάει στο 15% κυρίως λόγω της απόδοσης του Alpha. Η περεταίρω αυξητική τάση του σταθμού πιστώθηκε στο σόου «The secret song». Το 14,8% πάντως εκτιμάται ως από τα μεγαλύτερα της σεζόν έως τώρα, συνυπολογίζοντας τον ιδιαιτέρως έντονο ανταγωνισμό σε καθημερινή βάση και τον κατακερματισμό της τηλεθέασης ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Το Mega ήταν η δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, την Κυριακή και μάλιστα με ένταση μεγαλύτερη από εκείνη του Σαββάτου.

Η πρωινή ζώνη παιδικών σειρών, η ελληνική ταινία το μεσημέρι αλλά και η κλασική «Ράμπο το πρώτο αίμα», ήταν οι παράγοντες οι οποίοι συνέβαλαν ώστε το Star να αναδειχθεί τρίτη επιλογή της Κυριακής και με μερίδιο μια ανάσα από το 11%.

Ο υπόλοιπος ανταγωνισμός φάνηκε να μην είχε δυνάμεις, με μόνη εξαίρεση το 2,5% της ΕΡΤ3 και αυτό χάρη στις μεσημεριανές εκπομπές «Περίμετρος» και «Κυριακή στο χωριό» και τον απογευματινό αγώνα μπάσκετ Μαρούσι- Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Νέο υψηλό ρεκόρ από τη «Γη της ελιάς»- Ρεκόρ και για τη σειρά «Έρωτας φυγάς»

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Mega και την Παρασκευή

Οι ιστοσελίδες που κατέγραψαν ρεκόρ επισκεψιμότητας λόγω του πολέμου στη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:06