search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:26
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: «Ήταν φρικτή η δεκαετία που ήμουν στην τηλεόραση – Απελευθερώθηκα όταν έφυγα»

27.11.2023 09:40
mairi-synatsaki-new

Στα χρόνια της ενασχόλησής της με την τηλεόραση αναφέρθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας λόγο για μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς οι άνθρωποι σε αυτήν δεν της επέτρεπαν στην ουσία να είναι ο εαυτός της.

Μιλώντας σε podcast για τη δεκαετία των 20 – 30 που βρισκόταν στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας τόνισε ότι δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί σε μια καθημερινότητα όπου θα έπρεπε να προβάλλει μια συγκεκριμένη εικόνα ώστε να ικανοποιούνται όλοι οι γύρω της εκτός από την ίδια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και πήρε την απόφαση να αποσυρθεί και να κάνει δικά της πράγματα.

«Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου; Δεν ήξερα! Ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου. Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου», είπε ενώ αναφερόμενη στο σήμερα, τονίζει:

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, οπότε είμαι πιο ελεύθερη, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να σκοτώσω 3 ανθρώπους και να πάω φυλακή από τα χάπια» (Video)

Είναι οριστικό: Εκτός GNTM o Γιώργος Καράβας – Στο …τιμόνι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Σταύρος Σβήγκος: «Έγραφαν ότι παραιτούμαι από τον “Έρωτα φυγά” – Μου δημιούργησαν πρόβλημα με τα συμβόλαια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:26