search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:14
MENU CLOSE

Ακρόπολη: 35χρονη βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου – Την είχε δέσει χειροπόδαρα ο σύντροφός της

03.12.2023 13:13
PERIPOLIKO

Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή της Ακρόπολης, όταν 35χρονη από την Κίνα έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο 40χρονος σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα, όπου την είχε δεμένη χειροπόδαρα. Όταν επιχείρησε να αποδεσμευθεί ακολούθησε άγριο επεισόδιο με την 36χρονη να πέφτει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, και να προσγειώνεται σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, η 35χρονη ανέφερε πως η πτώση της ήταν αποτέλεσμα τσακωμού και ενδοικογενειακής βίας από τον 40χρονο ομοεθνή της σύντροφο.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν από την άφιξη των αστυνομικών, το θύμα δήλωσε ότι πιθανόν να κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και έχει εκδοθεί σήμα για την αναζήτησή τους προς όλες τις Υπηρεσίες.

 Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με τον νεκρό στο Μενίδι: Η στιγμή που το ΙΧ τυλίγεται στις φλόγες – Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι από το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αρκαδία – Κοντά στη Μεγαλόπολη το επίκεντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:14