search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Ναύπακτος: «Θέλαμε να γελάσουμε» – Προκλητικοί οι ανήλικοι για τις fake γυμνές φωτογραφίες των συμμαθητριών τους

03.12.2023 17:59
sxoleio naypaktos 987- new

Χωρίς επίγνωση των συνεπειών των πράξεών τους εμφανίστηκαν οι 13χρονοι από τη Ναύπακτο που έφτιαξαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες 6 συμμαθητριών τους.

«Θέλαμε να γελάσουμε», δήλωσαν οι ανήλικοι και πρόσθεσαν πως δεν ανήρτησαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο αλλά τις μοιράστηκαν μέσω μηνυμάτων με άλλους συμμαθητές τους.

Οι δύο 13χρονοι μαθητές γυμνασίου χρησιμοποιούσαν μία εφαρμογή όπου έπαιρναν απλές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και με την κατάλληλη επεξεργασία τις έκαναν να φαίνονται γυμνές. Στο κινητό τους ενός εκ των δραστών βρέθηκαν 18 τέτοιες φωτογραφίες, ενώ ο άλλος πρόλαβε να τις σβήσει.

Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν την Πέμπτη, μετά από τη μαρτυρία μίας συμμαθήτριάς τους στον διευθυντή του σχολείου και καταγγελία ενός πατέρα στην αστυνομία, και κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία.

Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα και μετά από τη διήμερη αποβολή που έλαβαν από το σχολείο τους, την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στην σχολική αίθουσα.

Θύμα: Ντράπηκα πολύ, παρόλο που είναι ψεύτικη

Μία κοπέλα που αναγνώρισε το πρόσωπό της σε μία από τις φωτογραφίες ανέφερε στο Star πως «είδα μία δική μου φωτογραφία. Φαινόμουν γυμνή. Είναι ψεύτικο, αλλά εγώ ένιωθα και ακόμα νιώθω άβολα και ντράπηκα πολύ, γιατί ξέρω ότι την έχουν δει πάρα πολλά άτομα. Τους ρώτησα (τους 13χρονους) και το παραδέχτηκαν».

Πατέρας ενός εκ των θυμάτων που κατήγγειλε το περιστατικό ανέφερε ότι «σαφώς και θύμωσα, αλλά περισσότερο στενοχωρήθηκα, γιατί σκέφτηκα 13 χρόνων παιδιά, κάπου έχει αρχίσει να χαλάει η κατάσταση. Ο λόγος που κινήθηκα νομικά ήταν απλούστατος… Δεν θέλω να κυνηγήσω δύο μικρά παιδιά, αν μπορώ αυτά τα παιδιά να τα κάνω να μην ξανακάνουν κάτι παρόμοιο».

Πατέρας άλλου θύματος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανέφερε πως «στενοχωρήθηκε πολύ το κοριτσάκι μας. Ενημερώθηκε από φίλους της για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών».

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ερυθραία: Συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες νεαρών – Δύο τραυματίες

Ταξί: «Χειρόφρενο» για το φορολογικό νομοσχέδιο σηκώνουν οι οδηγοί – Πότε απεργούν στην Αθήνα

Ηράκλειο: Βρέθηκαν οι δυο γάτες που είχαν εγκλωβιστεί στον «Ευαγγελισμό» – Ήταν αφυδατωμένες αλλά ζωντανές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42