search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:44
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής έπειτα από μοιραίο τροχαίο

10.12.2023 14:54
nikaia-astinomia-new

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας 29 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο. Ο νεαρός οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού, όταν κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο και το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε τοιχίο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλα σύμφωνα με το MEGA, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, στο χωριό Θέρμο κοντά στο Αγρίνιο. Ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στο τοιχίο, στην έξοδο του Θέρμου προς Αγία Σοφία, στην προσπάθειά του να αποφύγει ακινητοποιημένα προπορευόμενα οχήματα τα οποία είχαν σταματήσει για να περάσει κοπάδι με ζώα.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου με βαρύτατα τραύματα στον πνεύμονα και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όμως δυστυχώς υπέκυψε.

Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο θα πουν αύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αγίας Σοφίας στις 15:00.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στου Ρέντη: «Την πέσαμε στους μπάτσους και χτύπησα αστυνομικό» – Η ατάκα που «έκαψε» τον 18χρονο

Ρέντης: «Αν το ήξερα θα είχα πάει μόνος μου στην αστυνομία», λέει ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Ρέντης: Περιορίζεται η μεγάλη αιμορραγία στον αστυνομικό – Συνεχίζει να δίνει μάχη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:43