search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:50
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Μεγαλώνει η… λίστα των βουλευτών που διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων 

14.12.2023 06:02
androulakis pasok 876- new

Άθελα μας ή και επίτηδες; Όπως και να ‘χει οι πληροφορίες μας για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών «τάραξε» τα ήρεμα κατ’ άλλα νερά της Χαριλάου Τρικούπη. 

Το topontiki.gr έγραψε στις 12.12: «πρόβλημα στην ψήφιση του νομοσχεδίου δεν έχει μόνο η Νέα Δημοκρατία (έχει το πιο μεγάλο βέβαια) αλλά και το ΠΑΣΟΚ.  Στις επίσημες τοποθετήσεις του το Κίνημα δηλώνει έτοιμο για να στηρίξει το νομοσχέδιο αλλά όπως μαθαίνει η στήλη, ήδη τρεις βουλευτές έχουν δηλώσει σε συνομιλητές τους ότι δεν προτίθενται να το ψηφίσουν. Ακόμα μία επιπλέον πληροφορία: Οι δύο είναι βουλευτές επαρχίας». 

Τι καινούργιο έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα; Ότι οι βουλευτές δεν είναι τρεις αλλά παραπάνω. Τουλάχιστον πέντε. Οι περισσότεροι βουλευτές επαρχίας σε… βορρά και νότο.  

Για να δούμε – όταν έρθει και αν έρθει – το νομοσχέδιο τι θα γίνει. Αποκτά ενδιαφέρον και στα άλλα κόμματα πέραν της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει περισσότερη συζήτηση σε ό,τι έχει να κάνει με την τεκνοθεσία

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Νικήτας Κακλαμάνης για τραυματία αστυνομικό – «Αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει…» (video)

«Είμαστε η πλειοψηφία» λέει ο Πλεύρης για το γάμο ομόφυλων

Νέα Δημοκρατία: Γαλάζια «γκρίνια» για τον… Χάρη Θεοχάρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:50