search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή: Καταρρέει η κυβερνητική πρακτική για το έγκλημα των Τεμπών

13.12.2023 11:36
koumoundourou

Την άποψη ότι «καταρρέει η κυβερνητική πρακτική για το έγκλημα των Τεμπών», εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αυτοεξαίρεση και δεύτερου βουλευτή της ΝΔ από την εξεταστική επιτροπή, της Ζωής Ράπτη.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέχουν στην επιτροπή, αναφέρουν ότι η γαλάζια βουλευτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω της έγκλησης που έχει κατατεθεί από συγγενείς των θυμάτων. 

«Μετά τον κ. Πλεύρη, έγινε ουσιαστικά δεκτή και η δεύτερη αίτηση εξαίρεσης μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, που υποβλήθηκε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η κ. Ράπτη αναγκάστηκε σε αυτοεξαίρεση, παρά την αρχική άρνηση της ιδίας και του εισηγητή της ΝΔ, λόγω της έγκλησης που έχει κατατεθεί από συγγενείς των θυμάτων», αναφέρουν σε δήλωσή τους και προσθέτουν πως «αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να κρύψει η κυβερνητική πλειοψηφία την αλήθεια και ότι ο δικαστικός αγώνας των συγγενών μπορεί να φέρει αποτελέσματα».

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η προσήλωση τους στη νομιμότητα της σύνθεσης της Επιτροπής επιβεβαιώθηκε εκ νέου. «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσουν την προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας, κόντρα στην κυβερνητική στρατηγική της συγκάλυψης», καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι και ποιοι οι άγνωστοι υπουργοί – Ποιοι έχουν τις περισσότερες αρνητικές γνώμες

Κυβέρνηση: Δημοσκοπική κυριαρχία, αλλά τα προβλήματα παραμένουν άλυτα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Κασσελάκης με φόντο τον προϋπολογισμό – Τα μηνύματα για δημοσκοπήσεις και διάσπαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:59