search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:11
MENU CLOSE

«Έξαλλη» η Νόνη Δούνια με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;»

16.12.2023 18:02
dounia_xaikalis

Την έντονη ενόχληση της Νόνης Δούνια προκάλεσε η τηλεοπτική συνέντευξή του Παύλου Χαϊκάλη, την εβδομάδα που πέρασε, και η τοποθέτησή του για κίνημα metoo στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Θέλω να πω ότι με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση του metoo από τον Παύλο Χαϊκάλη. Με ενόχλησε και πάρα πολύ το ότι τοποθετήθηκε στις “σωστές περιπτώσεις”. Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις και λάθος περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;», διερωτήθηκε στην εκπομπή του Mega.

«Διαφωνώ με όλη την τοποθέτηση του, απαξιώνει γενικότερα όλη την ιστορία του metoo και τις γυναίκες. Γιατί κυρίως γυναίκες είναι αυτές που έχουν κακοποιηθεί, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γυναίκες και το έχουμε ξαναπεί αυτό», επισήμανε.

«Θεωρώ ότι, όταν έχει δημόσιο λόγο και πρέπει να περνά και κάποια μηνύματα, οφείλει να τα σκέφτεται αυτά ο καθένας που βγαίνει και μιλάει. Πριν μιλήσει. Θεωρώ ότι η απαξίωση του metoo είναι τραγική», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με συγκίνηση τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος – Δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο» απαντά στη Μαρία Κορινθίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:10