search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν μεγάλος σταρ αλλά ήταν γρουσούζης – Δεν πήγε κανείς στην κηδεία του» (Video)

19.12.2023 13:07
aleksandros-antonopoylos-new

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα χρόνια που περνούν, αλλά και για τον χώρο της υποκριτικής όπου -όπως τονίζει- πολλοί άνθρωποι «δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες» μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η μέρα των γενεθλίων του δεν είναι ξεχωριστή για τον ίδιο, καθώς τον… εκνευρίζουν!

«Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40 έπαθα υστερία. Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που ήξεραν ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό» πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για κάποιους εκ των συνδέλφων του επισήμανε:

«Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες αλλά, επειδή σε αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ καλοί, εξακολουθούν και υπάρχουν και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε έναν διάσημο κωμικό τον οποίο ωστόσο δεν κατονομάζει καθώς δεν είναι πλέον εν ζωή, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής στους υπολοίπους.

«Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η μητέρα του μετά τον θάνατό του – «Ο Θεούλης δεν λυπήθηκε το παιδάκι μου» (Video)

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο μισογυνισμός υπάρχει παντού» (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη στη Δήμητρα Ματσούκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:24