search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:58
MENU CLOSE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη στη Δήμητρα Ματσούκα (Video)

19.12.2023 08:51
matsoyka-sergoylopoylos-new

Συγγνώμη από τη Δήμητρα Ματσούκα ζήτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την πρωινή εκπομπή του στην ΕΡΤ.

Αφορμή για την κίνηση αυτή στάθηκε η συζήτηση που είχε προηγηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη, στην οποία αναφέρθηκε το όνομα της ηθοποιού σχετικά με μια δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα.

«Προηγουμένως είχαμε μία συζήτηση με τη Τζένη, εάν η ομορφιά είναι ένα στερεότυπο. Δηλαδή, ας πούμε, η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα, είπε ότι έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Ότι, ας πούμε, τη Δήμητρα Ματσούκα στην Επίδαυρο λίγο…» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Γιώργο Νανούρη να προσθέτει:

«Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν είναι όμορφη δηλαδή; Δεν έχει κάνει Επίδαυρο; Την επηρέασε αυτό; Μπορεί να μην έχει τύχει ακόμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό το κριτήριο. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ακριβώς».

«Είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι σε έναν όμορφο άνθρωπο και αμέσως μπορεί να σκεφτούμε πράγματα που να μην τα συνδυάζαμε με έναν άλλο. Δεν είναι ωραίο που δεν έχουμε ακριβώς τη δήλωση όμως τώρα. Εδώ λέει για μία συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων, αυτό εννοείς;» είπε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί. Εγώ διάβασα ότι τη σχολίασαν όταν έκανε Επίδαυρο. Αυτό είχα διαβάσει, παιδιά, εκτός αν τα έχω χαμένα τελείως. Θα το δω και θα σας πω σε λίγο, μήπως κάνω λάθος» απάντησε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να επανέλθει στο θέμα λίγο αργότερα, ζητώντας συγγνώμη για τον παραλληλισμό και την παραποίηση της δήλωσης.

«Διάβασα αυτό που λέγαμε πριν και είδα ότι έχετε δίκιο. Για τον Μάλαμα έλεγε η Δήμητρα (Ματσούκα) και όχι για την Επίδαυρο. Εγώ το έμπλεξα με κάτι άλλο. Ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι. Δεν ήταν αυτό το περιστατικό αλλά έχει μιλήσει όντως για το στερεότυπο της ομορφιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος και Χάρης Τζωρτζάκης μιλούν για το θέατρο, τη σάτιρα και την πολιτική! (Video)

Ένοχος ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση στην πρώην σύντροφό του μέσα σε αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη

Τζένιφερ Άνιστον: Στα «σκαριά» reunion με τα «Φιλαράκια» για να τιμήσουν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:56