search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:23
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον: Στα «σκαριά» reunion με τα «Φιλαράκια» για να τιμήσουν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι

18.12.2023 21:02
filarakia mathiou peri987- new

Συνάντηση με το υπόλοιπο καστ των «Friends» φέρεται να σχεδιάζει η Τζένιφερ Άνιστον για να θρηνήσουν την απώλεια του φίλου τους Μάθιου Πέρι, που πέθανε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του.

Όλα τα «Φιλαράκια» παρευρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Μάθιου Πέρι τον περασμένο μήνα και, παρ’ όλο που ήταν «μια θλιβερή περίσταση», ήταν «κυρίως για την οικογένειά του και συγκρατήθηκαν από σεβασμό προς αυτούς», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της τηλεοπτικής «Ρέιτσελ».

«Ήταν πάντα το σχέδιό τους να βρεθούν μαζί, μόνο οι πέντε τους, ώστε να νιώθουν άνετα να λένε ό,τι έχουν στο μυαλό τους», είπε η πηγή για το καστ της δημοφιλούς σειράς.

«Θα θυμηθούν κάποιες από τις αγαπημένες τους στιγμές με τον Μάθιου Πέρι και θα μοιραστούν ιστορίες, θα γελάσουν και θα κλάψουν», πρόσθεσε η ίδια πηγή στο Ok, υποστηρίζοντας ότι το καστ της σειράς «Φιλαράκια» δεν έχει ακόμα θρηνήσει σωστά την απώλεια του φίλου και συμπρωταγωνιστή τους, παρά την παρουσία τους στο μνημόσυνο.

Η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να σχεδιάζει να διοργανώσει τη συγκέντρωση στο σπίτι της στο Μπελ Ερ γύρω στις γιορτές. «Αναμφίβολα θα υπάρξουν δάκρυα», είπε η πηγή για την επερχόμενη επανένωση, καθώς σχεδιάζουν να μοιραστούν ιστορίες και αναμνήσεις για να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του «Τσάντλερ», την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει πως ο ηθοποιός τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη, ένα άλλο φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη Μις Γαλλία στην ιστορία του θεσμού με κοντό…μαλλί προκαλεί αντιδράσεις

Μάθιου Πέρι: Τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη και οπιοειδή χάπια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

Κιάρα Φεράνι: «Μαϊμού» η φιλανθρωπική καμπάνια της – Ζήτησε συγνώμη για παραπλάνηση του κοινού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:23