search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:57
MENU CLOSE

Η πρώτη Μις Γαλλία στην ιστορία του θεσμού με κοντό…μαλλί προκαλεί αντιδράσεις

18.12.2023 20:32
miss_gallia
Screenshot ΕΡΤ

Πρώτη φορά στα 103 χρόνια του θεσμού των καλλιστείων στη Γαλλία, εκλέγεται Μις Γαλλία με κοντό…μαλλί. Η εκλογή της έγινε αφορμή για χιλιάδες κακόβουλα σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις στο «Χ» τα οποία επισκίασαν τη νίκη της.

Περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα καλλιστεία. Η 20χρονη Ιβ Ζιλς έκανε λόγο για συνειδητή επιλογή. «Επιθυμώ να εκπροσωπήσω, να δείξω ότι η εικόνα της γυναίκας ποικίλει. Είμαστε όλες όμορφες, όλες έχουμε την ιδιαιτερότητά μας. Είμαστε όλες μοναδικές. Είμαι μοναδική, όχι μόνο για τα μαλλιά μου. Είμαι μοναδική γιατί είμαι αυτή που είμαι: είμαι η Ιβ. Κιου Ιβ Ζιλς, Μις Γαλλία 2024», είπε.

Η διαμάχη στα social media φούντωσε, με άλλους να την υπερασπίζονται και άλλοι να κάνουν λόγο για κύμα αφύπνισης, ενώ φεμινιστικές οργανώσεις κάλεσαν σε μποϊκοτάζ της τελετής για σεξισμό. Το θέμα προκάλεσε και την πολιτική παρέμβαση βουλευτών.

Τα κριτήρια του διαγωνισμού έχουν εκσυγχρονιστεί, επισημαίνει η διοργανώτρια των καλλιστείων, καθώς δεν υπάρχει πλέον όριο ηλικίας για τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες μπορούν να είναι παντρεμένες ή διεμφυλικές.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη και οπιοειδή χάπια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

Κιάρα Φεράνι: «Μαϊμού» η φιλανθρωπική καμπάνια της – Ζήτησε συγνώμη για παραπλάνηση του κοινού

Νίκος Μωραΐτης κατά Σπύρου Παπαδόπουλου που… «πείστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:57