search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:00
MENU CLOSE

«Δεν θέλουν να χάσουν τον Δήμο Χειμάρρας, γιατί θα βγουν πολλά πράγματα στη φόρα» λέει ο αδελφός του Μπελέρη

25.12.2023 14:45
beleris_frenti

Διαψεύδει την παραίτησή του ο υπηρεσιακός δήμαρχος της Χειμάρρας Γκέρκι Γκόρος και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά του στη θέση του εκλεγμένου δημάρχου της πόλης Φρέντι Μπελέρη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο περιφερειάρχης Αυλώνας που είπε ότι δεν του έχει υποβληθεί παραίτηση από τον κ. Γκόρο, παρά το γεγονός ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είναι ο Μπελέρης, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Γκόρο δεν νομιμοποιείται να παραμένει στην εξουσία.

Ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι : «Η κυβέρνηση του κ. Ράμα και προσωπικά ο κ. Ράμα δεν θέλουν με τίποτα να απολέσουν τον Δήμο Χειμάρρας. Δεν θέλουν να τον απολέσουν τον Δήμο Χειμάρρας, γιατί θα βγουν πάρα πολλά πράγματα στη φόρα που έχουνε κάνει. Συνεχίζουν αυτή τη στιγμή και κάνουνε αναθέσεις και κάνουνε πλαστογραφίες σχετικά με τα οικόπεδα[…]

Εμείς αυτό που προτείναμε στην πρόταση και στη δήλωση αυτή που έκανε ο κ. Ράμα αν δεν αφήσει τον Φρέντι Μπελέρη να πάει να ορκιστεί και να διοικήσει, να πάει κάποιος από την παράταξη του κ. Μπελέρη. Να πάει ένα εκλεγμένο πρόσωπο, ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος έχει κατέβει τουλάχιστον έχει πάρει και κάποιους σταυρούς και να πάει να διοικήσει».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για την απώλεια του Βασίλη Καρρά: «Πηγαίος λαϊκός ερμηνευτής που έγραψε τη δική του πορεία στο τραγούδι»

Νέα Αριστερά για το θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες»

Βόμβα στα ΜΑΤ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.- Τα συμπεράσματα για την προκήρυξη και οι φόβοι της Αντιτρομοκρατικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:59