search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:29
MENU CLOSE

«Θιγμένος» Μπέος εναντίον Παπαρίζου: «Αυτή θα χάσει -Έχει τελειώσει για μένα»

26.12.2023 09:17
mpeos-paparizou

«Θίχτηκε» ο Αχιλλέας Μπέος από την άρνηση της Έλενας Παπαρίζου να τραγουδήσει στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στον Βόλο.

Ο «πολλά βαρύς» δήμαρχος του Βόλου, δέχτηκε, σύμφωνα με το thenewspaper, την άρνηση δύο τραγουδιστριών να τραγουδήσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μία εξ αυτών, η οποία ακύρωσε προγραμματισμένη της εμφάνιση ύστερα από τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.

Κι επειδή ο Μπέος δε… σηκώνει πολλά, απάντησε χαρακτηριστικά στην άρνηση της Ελένας Παπαρίζου : «Δε με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω χ τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως. Δύο καλλιτέχνες είπαν “όχι” στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα. Εγώ δε ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν, αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Η συγκινητική ανάρτηση της Minos EMI – «Πιστεύαμε στο θαύμα που δυστυχώς δεν έπιασε»

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος»

Αλέν Ντελόν: Οικογενειακά Χριστούγεννα για τον 88χρονο γόη του γαλλικού σινεμά – Οι πανέμορφες εγγονές και οι γοητευτικοί γιοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:28