search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος»

25.12.2023 19:05
vandi-new

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Κυριακής (24/12) στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, καθώς ενημερώθηκε πως ο Βασίλης Καρράς είχε «φύγει» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Έφυγε από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Δύο τραγούδια μου έδωσε και ξεκίνησε όλη μου η μουσική διαδρομή χάρη σε αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος, δοτικός άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς», ανέφερε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια ερμήνευσε το «Αδιέξοδο», ένα από τα τραγούδια που της έγραψε ο αείμνηστος καλλιτέχνης.

@vandinsta Ανεσως μετα, ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το Αδιέξοδο…🕊️ #vasiliskarras #despinavandi #votanikos #deva #vandi #greece #death #rip ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Fanpage

Λίγες ώρες νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της για τον Βασίλη Καρρά μέσω Instagram.

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε… Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη μακροσκελή της δημοσίευση.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Berlin» επιστρέφει στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου

Μαράια Κάρεϊ: Τα παιδιά της βαρέθηκαν να ακούν το «All I Want for Christmas is You» – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Αλέν Ντελόν: Οικογενειακά Χριστούγεννα για τον 88χρονο γόη του γαλλικού σινεμά – Οι πανέμορφες εγγονές και οι γοητευτικοί γιοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06