search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Θαυμαστής του ήρθε από τη Γερμανία για το λαϊκό προσκύνημα (Video)

26.12.2023 13:22
karras-thavmastis-laiko-proskinima

Θαυμαστής του Βασίλη Καρρά δε δίστασε να ταξιδέψει πάνω από 1.000 χιλιόμετρα, προκειμένου να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ο Αντρέας, περίπου 30 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από την εφηβική ηλικία έως και σήμερα, τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά τού κρατούσαν συντροφιά, όπως αναφέρει το thestival.gr

Μη μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του Βασίλη Καρρά, ο Αντρέας ταξίδεψε από τη Γερμανία μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο, στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας.

Συγκινημένος για την απώλεια του αγαπημένου του τραγουδιστή, ο Αντρέας εξήγησε ότι στενοχωρήθηκε πολύ για τον χαμό του Βασίλη Καρρά, γιατί είναι “σαν να πέθανε μαζί του ένα κομμάτι της εφηβικής μου ηλικίας και της νιότης μου”.

Χαρακτηριστικό του Βασίλη Καρρά είναι ότι τα τραγούδια του προσέλκυαν θαυμαστές όλων των ηλικιών, τονίζει ο Αντρέας. “Όταν πήγαινα σε συναυλίες του Βασίλη, έβλεπα όλες τις γενιές, από 15χρονα μέχρι και πιο προχωρημένες ηλικίες” είπε και έκλεισε λέγοντας ότι τον αγαπάει και θα τον έχει πάντα στην καρδιά του.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ξανά σε καταστολή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τον Βασίλη Καρρά: «Είχε προσφέρει πολύ και δεν το επικοινώνησε ποτέ» (Video)

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο διακινητή μεταναστών – Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ΔΙΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07