Super League: Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα
Μια σημαντική είδηση έβγαλε η συνεδρίαση της Τετάρτης (27/12) του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.
Ειδικότερα, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου.
Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό, στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Μελίνα Μερκούρη», του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2023, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League για διάστημα δύο μηνών, έως και τις 12 Φεβρουαρίου.
Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όχι όμως και αυτό με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί και μία εμβόλιμη αγωνιστική στις 28-29 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως τα playoffs θα ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, όπως αρχικά είχε οριστεί.
Διαβάστε επίσης:
Τερίμ: «Έλαβα συγχαρητήριο μήνυμα από τον Ερντογάν για τη συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό»
Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ – «Ήρθα για το πρωτάθλημα» (video)