search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:36
MENU CLOSE

ΕΔΕ για το… γλέντι στον «Ερυθρό Σταυρό» διέταξε ο Χρυσοχοΐδης

29.12.2023 19:51
nosokomeio-new

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει με… ζωντανή ορχήστρα σε γλέντι που είχε στηθεί μέσα στο νοσοκομείο, την ώρα που δίπλα περνούσαν ασθενείς.

Μάλιστα, τη σχετική ανάρτηση που ανέδειξε το θέμα, έκανε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, η οποία συνοδεύεται από το επίμαχο βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο.

Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».

Στο επίκεντρο του… χορού και του… γλεντιού φαίνεται να βρίσκεται η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», κυρία Ελπινίκη Ταβιανάτου, πυροδοτώντας απορίες και αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: «Είμαι πονεμένο παιδί, δεν ήθελα να σκοτώσω τον αδελφό μου, πιστέψτε με» – Το απολογητικό υπόμνημα του 18χρονου

Νέα Σμύρνη: Τα 2 αδέρφια ήταν στην παρέα της 16χρονης από τον Βύρωνα που πέθανε από ναρκωτικά

«Άγιος Σάββας»: «SOS» εκπέμπουν οι εργαζόμενοι – Υπολειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος, τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:35