search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Κατερίνα Στανίση για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Έβαλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα» (Video)

29.12.2023 10:59
katerina-stanisi-new

Σε ένα άγνωστο περιστατικό κατά το οποίο η ίδια κλήθηκε να κατεβεί από την πίστα και μάλιστα, με παρέμβαση μπράβων, αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Status, η τραγουδίστρια υποστήριξε, μάλιστα, ότι αυτό έγινε κατόπιν εντολής ενός πολύ γνωστού τραγουδιστή χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει το όνομά του.

«Πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, να δουλέψουμε πάμε. Είναι πάρα πολύ γνωστός αυτός, ακόμα και σήμερα, μεγάλο όνομα. Πειράχτηκα πάρα πολύ. Έκτοτε έγιναν προτάσεις να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ε, όχι και λίγο ακραίο!» είπε και πρόσθεσε:

«Ένας θαυμαστής μου έχει μπει στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα! Μου έχουν ρίξει ολόκληρα κοντέινερς με λουλούδια. Έκανα καλή οικονομική διαχείριση, αλλά έχασα λεφτά την περίοδο της κρίσης. Από τα λεφτά που έβγαλα πήρα ένα σπίτι για μένα, ένα στη μάνα μου και άλλαξα και 2-3 αυτοκίνητα».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος για την πολιτική ορθότητα: «Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές» (Video)

Μιχάλης Σαράντης: Η αντίδρασή του όταν έμαθε στον αέρα ότι οι «Πανθέοι» αλλάζουν ώρα (Videos)

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Θάνο Μικρούτσικο – «Τα λόγια σου κάθε μέρα στο κεφάλι μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:16