search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Η βαθιά συγκίνηση Ανδρουλάκη στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2314
28/12/2023
31.12.2023 10:15
androulakis

Στην κηδεία του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Φανερά συγκινημένος στο τελευταίο «αντίο», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για έναν «καθημερινό, απλό άνθρωπο» και για έναν «μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη».

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, που μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση να τιμήσουμε τη μνήμη του, γιατί περάσαμε κοντά του με τη μοναδική φωνή του αξέχαστες στιγμές» ανέφερε ο Ανδρουλάκης από τη Θεσσαλονίκη.

«Ο Βασίλης ήταν λαϊκός όπως εσύ, πρόεδρε» του είπε η σύζυγος του εκλιπόντος τραγουδιστή στον σύντομο διάλογο που είχαν, κάνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να χαμηλώσει το βλέμμα συναισθανόμενος την τιμή…

Διαβάστε επίσης:

«Εικόνα σου είμαι, κοινωνία…»

Και το ΠΑΣΟΚ θα έχει θέματα με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Ενόχληση Σαμαρά για Άδωνι και Βορίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:55