search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:21
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Ήρθα για να δώσω τα πάντα» (photos)

01.01.2024 20:53
martins_0101_1460-820_new

Πάτησε επί ελληνικού εδάφους ο Ζελσόν Μαρτίνς, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Ήρθα για να δώσω τα πάντα», δήλωσε ο 28χρονος ακραίος επιθετικός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πορτογάλος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά διάρκειας έως το 2026. Η Μονακό θα διατηρήσει και το 10% από μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή με τη φανέλα της Μονακό, ενώ προπονούνταν με τη δεύτερη ομάδα της.

Ο Ζελσόν Μαρτίνς, ο οποίος θ’ αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ, γνωρίζω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε, τον ξέρω από μικρό. Έχουμε παίξει μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Ήρθα να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το κανάλι του Ατζούν θα μεταδώσει στην Τουρκία τον αγώνα με τον ΠΑΣ – Αγόρασε τα δικαιώματα της Super League

Στέφανος Τσιτσιπάς: Παραλίγο… ατύχημα στον διάδρομο (video)

2024: Χρονιά με Ολυμπιακούς Αγώνες και Euro – Τα μεγάλα αθλητικά «ραντεβού» στο νέο έτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04