search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:01
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχεται χειμωνιάτικο σκηνικό – Πού θα χιονίσει

03.01.2024 22:16
xionia
Eurokinissi

Με συννεφιές στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα αναμένεται ο καιρός της Πέμπτης. Από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα έχουμε μόνο τοπικά φαινόμενα στα δυτικά ηπειρωτικά της χώρας και από το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ θα έχουμε τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά νησιωτικά. Η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 7 και 8 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 19 βαθμούς στα κεντρικά, στους 11 με 16 στα βόρεια και στους 21 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς και στα ανατολικά τους 18 με 19.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές συννεφιές, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ομίχλες μέχρι το πρωί και στη συνέχεια ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Την Παρασκευή, σύννεφα θα πυκνώσουν αρχικά από τα Δυτικά και τα Θεοφάνεια θα επικρατήσουν το πρωί νέες συννεφιές. Όμως από το απόγευμα θα συννεφιάσει αρκετά και θα έχουμε από το βράδυ βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα έχουμε στα ΒΔ ηπειρωτικά.

Την Κυριακή θα έχουμε νέες μπόρες στα δυτικά και χορταστικές χιονοπτώσεις στα χιονοδρομικά της χώρας μας. Μάλιστα στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και από το βράδυ οι χιονοπτώσεις θα δυναμώσουν.

Επίσης, οι ανεμοι θα ενισχυθούν και τη Δευτέρα θα έχουμε περισσότερες βροχές και χιονοπτώσεις τόσο στα δυτικά όσο και στα ΒΑ της χώρας.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από τις 9/1 έως και τις 11/1 μπαίνουμε σε καθαρά χειμωνιάτικο σκηνικό και δεν αποκλείεται εκτός από το τσουχτερό κρύο να έχουμε χιονοπτώσεις και στα πεδινά της βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στη μέση του δρόμου για ένα τρακάρισμα (Video)

Κρήτη: Συνελήφθη 60χρονος που μαχαίρωσε τον 80χρονο πατέρα του

Εφιάλτης τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ – Πολίτης επέλεξε το «πράσινο»… γιατί είναι Παναθηναϊκός (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:58