Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στα εγκαίνια του ανακτόρου του Φιλίππου Β’.
Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή (5/1) στις Αιγές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«H υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ευρισκόμενη στη Θεσσαλονίκη, μόλις διεγνώσθη με Covid. Ως εκ τούτου δεν θα παραστεί στα εγκαίνια του ανακτόρου του Φιλίππου Β’ που θα κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο, στις Αιγές», ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση Κασσελάκη στους βουλευτές για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες
Διακριτικό «άδειασμα» Μαρινάκη στον Συρίγο: Να προσέχουμε τι λέμε δημοσίως
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.