search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Λιάγκας σε Μαγγίρα: «Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

06.01.2024 13:47
liagkas_ouggarezos

Για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία και την πορεία των τελευταίων ετών στο «Πρωινό» του ANT1 μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή I Love Σου Κου, ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ANT1 ρωτήθηκε από την Μπέττυ Μαγγίρα και για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Η αχαριστία δεν σε ενοχλεί; Εγώ θα πάω τώρα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω… Είχατε πολύ καλή χημεία και ξέρω ότι κάνατε παρέα. Γιατί στράβωσε όλα αυτό; Τι έγινε; Τι έκανε που σε πείραξε τόσο πολύ;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας που προκάλεσε την αντίδρασή του.

«Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (…) Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν το όνομά του. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει οτιδήποτε και εγώ πάω δίπλα και του κολλήσω ένα όνομα, δεν είναι ανήθικο αυτό το πράγμα;», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και σε μια άλλη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι. Όταν είπα αυτά, εκείνη την ημέρα, στο μυαλό μου δεν είχα κανέναν Δημήτρη Ουγγαρέζο», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμς Καφετζής: «Mου πρότειναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο Survivor» (Video)

Τάσος Τρύφωνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Βαρδής: «Έχουν αδικήσει τον πατέρα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:54