search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:16
MENU CLOSE

«Βόμβες» Κούγια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Στημένο το ματς, από σεβασμό δεν αποχωρήσαμε, ο Μητσοτάκης να διακόψει το πρωτάθλημα»  

07.01.2024 23:35
alexis_kougias2112

Σκληρές δηλώσεις, με βαρύτατες καταγγελίες για την ΕΠΟ και τη διαιτησία έκανε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας μετά το ντέρμπι και την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Μίλησε για «παράγκα» και στημένη διαιτησία και κάλεσε τον πρωθυπουργό να διακόψει το πρωτάθλημα, θέτοντας ακόμα και θέμα δημοκρατίας! Αποκάλυψε ότι είχε εντολή να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το γήπεδο, λόγω της διαιτησίας, αλλά από σεβασμό δεν το έκανε.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι «με επικεφαλής ένα υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε παιχνίδια, έχουν δύο κλόουν στην ΚΕΔ. Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ».

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος. Ο Μελισσανίδης που έχει αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις εναντίον του. Όποιος δεν σέβεται το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τον Μελισσανίδη. Υπεύθυνος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Κάθε Κυριακή στήνουν παιχνίδι στη Super League, τη Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική.

Δεν είναι δυνατόν να φέρνουν έναν τέτοιο διαιτητή. Ο κ. Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα.

Ο Κ. Βρούτσης πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Δεν είναι δυνατόν με θράσος να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι.

Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων. Μου είπαν ότι ο διαιτητής σφύριζε μόνο κίτρινο. Αυτό πρέπει να τελειώνει. Θα συζητήσουμε πολύ σοβαρά με τον κ. Μαρινάκη. Ηλπιζα ότι κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έφεραν την UEFA εδώ και δεν εφαρμόζεται τίποτα.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη, έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα. Πώς γίνεται να συνεχίζεται αυτό; Θα είχαμε θρηνήσει θύματα αν είχε κόσμο το γήπεδο.

Πώς να μην γίνονται πράξεις βίας; Είναι πρόκληση για τη δημοκρατία. Πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Προσκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα. Για να μην πω για τον ανιψιό του που επισκέπτεται εγκληματίες στον Κορυδαλλό.

Έχω να τα δω αυτά από την εποχή της παράγκας στο Μητρόπουλου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Βάφτηκε κιτρινόμαυρο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Super League: «Καθάρισε» ο Σποράρ για τον Παναθηναϊκό (Video)

Τομά Ανρί: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή του μετά το χαμένο πέναλτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:08