search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Πύργος Πειραιά: Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα λιανικής

08.01.2024 14:58
JD SPORTS @ PIRAEUS TOWER-13

Το πρώτο κατάστημα που θα στεγάζεται στον Πύργο Πειραιά άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό.

Πρόκειται για κατάστημα αθλητικών ειδών του βρετανικού κολοσσού JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί και τα Cosmos Sport από το 2021.

Το JD Sports κατάστημα, είναι συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ. και βρίσκεται στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου του Πύργου Πειραιά, ενός κτιρίου που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς της πόλης όταν θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στις shopping επιλογές τους έναν ακόμη προορισμό, με το νέο JD κατάστημα να εστιάζει στις τελευταίες Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear. Η εταιρεία υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες διοργανώνοντας ένα μεγάλο opening party που περιλάμβανε DJ Set, free mocktails, games και εκπλήξεις για όλους.

Μάλιστα, την ημέρα του opening, ο Πύργος ντύθηκε συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά: «Το νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ήταν εξαρχής στο επίκεντρο του δυναμικού πλάνου επενδύσεών μας λόγω της καίριας θέσης του. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο product portfolio καθώς και στο customer experience, καλύπτοντας τις απαιτητικές ανάγκες των νεαρότερων γενιών (Gen Z και Gen Α).»

Τα JD Sports απαριθμούν πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 38 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο.

Στο ολοκαίνουργιο JD Sports κατάστημα, όλοι οι λάτρεις του street fashion έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία με μεγάλη ποικιλία από  τα πιο γνωστά brands (Nike, Adidas, TNF ) και τις τελευταίες συλλογές τους, καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Συμφωνία με Ομίλους Κοπελούζου και Σαμαρά για το Υπεράκτιο Αιολικό Πάρκο στην Αλεξανδρούπολη

Ελληνικό: Ξεκίνησε η κατασκευή του Ολοκληρωμένου Τουριστικού Συγκροτήματος   από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Hard Rock – Πότε ολοκληρώνεται το έργο

ΓΕΚ Τέρνα – Hard Rock: Ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο στο ελληνικό – Στο 1,5 δισ. ευρώ το συνολικό ύψος επένδυσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:25